Test selv indeklimaet for CO₂

Med Wave Plus indeklima-monitoren kan du selv holde øje med niveauet af CO2 i dit indeklima. Måler desuden bl.a. radon og T-VOCKoncentrationen af kuldioxid (CO2) kan indikere om et lokale, der benyttes af mange mennesker ad gangen, er tilstrækkeligt ventileret.

Med Wave Plus indeklima-monitoren fra norske Airthings kan du selv holde øje med niveauet af CO2 i dit indeklima. Apparatet kan desuden samtidig overvåge mængden af bl.a. radon og T-VOC i indeklimaet.

Med Wave Plus kan du få en visuel indikation af den generelle luftkvalitet, når du vifter en hånd foran apparatet. CO2 er dog blot en del af den samlede luftkvalitet, så den visuelle indikation giver ikke et præcist billede.

Det kan du tilgæld få, hvis du via Bluetooth kobler Wave Plus til din mobiltelefon eller tablet. Detkræver blot at du installerer den tilhørende, gratis app.

Udover CO2 kan Wave Plus desuden måle radon-niveauet, mængden af VOC samt temperatur, relativ luftfugtighed og lufttryk.

Af udseende minder Wave Plus lidt om en brandalarm. Med en diameter på 12 cm og en højde på under 4 cm fylder den da også omtrent det samme. Vægten er, inklusive batterier, på kun 225 gram.

Når først indeklima-monitoren, der kun er beregnet til brug indendørs, er sat i gang, bør du holde den tændt. Ligeledes bør batterierne (type AA) først skiftes, når det er nødvendigt.

Vær opmærksom på, at apparatet først vil begynde at vise det korrekte CO2-niveau efter ca. 7 dage. CO2-sensoren i monitoren skal nemlig bruge den første uge til at kalibrere sig i forhold til omgivelserne.

Den elektroniske indeklima-monitor, Wave Plus, koster 1.890 kroner incl. moms. Du kan købe Wave Plus her.

Call Now Button