Undersøgelse for CO₂

Dit Indeklima kan måle mængden af CO2 i enkeltlokaler og hele bygninger, og hjælpe dig til et optimalt indeklimaFå undersøgt indeklimaet for eventuelle problemer med CO₂.

Dit Indeklima kan måle mængden af CO₂ i enkeltlokaler og hele bygninger, afhængigt af dit behov. Det kan hjælpe dig til at undgå et dårligt indeklima, uanset det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Et dårligt indeklima kan nemlig påvirke vores helbred negativt. Det kan være lige fra ubehag og mindre gener til alvorlige sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og kræft, især i luftvejene.

Indeklimaet menes også at spille en rolle i forhold til allergier og astma, som hver femte dansker døjer med. Ligeledes kan KOL forværres af et for dårligt indeklima.

Også på arbejdspladsen giver et optimalt indeklima flere fordele. Det kan således hjælpe med at forbedre indlæringsevnen, løfte koncentrationsniveauet og reducere fravær.

Det kan vi hjælpe med

  • Gennemgang af bygningen
  • Kortlægning og vurdering af CO₂-koncentrationer i bygningen. Måleperioden kan tage fra mindre end én time til at foregå over flere uger
  • Skriftlig rapport med resultat af undersøgelsen (modtages via e-mail ca. 14 dage efter undersøgelsen)
  • Rådgivning i forhold til arbejdsmiljølovgivning og -anbefalinger
  • Rådgivning om afhjælpning af forhøjede CO₂-koncentrationer. Bl.a. har vi stor ekspertise indenfor luftskifte og ventilation

Når vi skal fastslå mængden af CO₂ i indeklimaet benytter vi ét eller flere elektroniske måleapparater. Vi benytter naturligvis udelukkende anerkendte og gennemprøvede måleapparater.

Når vi måler CO₂ kan vi kombinere målingerne med andre faktorer indenfor indeklima. Vi kan således også undersøge for bl.a. problemer med fugt og skimmelsvamp, forhøjede koncentrationer af radon, støjniveauer mv.

Et besøg af en bygningsingeniør med speciale i indeklima koster fra 3.000 kroner (plus evt. kørsel). Prisen omfatter elektronisk øjebliksmåling af CO₂, T-VOC, relativ luftfugtighed og rumtemperatur.

Kontakt os vedr. CO₂-undersøgelse
* Skal udfyldes

Ca. 14 dage efter undersøgelsen modtager du et skriftligt resultat. Resultatet sendes normalt via e-mail.

Kontakt Dit Indeklima

Har du behov for yderligere information eller ønsker du et uforpligtende tilbud på flere målinger og/eller målinger over en længere periode, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan benytte kontaktformularen her på siden, men er selvfølgelig også velkommen til at kontakte på tlf. 31 11 90 00 eller ved at skrive til os på info@agx.dk.

Call Now Button